ניתוחים ברצפת האגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

16/09/2007 | 16:20 | מאת: nnh

לאמי בת 63 בבירור אורודינמי נמצא והומלץ: Vaginal Hysterctomy ; Anterior Colporrhaphy; Posterior Colporrhaphy; TVT/TOT Proccedure איזה שאלות לשאול את הרופא כדי לקבל מקסימום מידע?האם ניתוחים אלה מבצעים עם הנחת רשת? האם רופא מנתח אורוגיניקולוג מבצע את הנ"ל או שלושה רופאים: אורולוג, פרוקטולוג ואורוגיניקולוג? האם יש צורך לבצע ניתוח מורכב זה בבית חולים (גדול)ציבורי או ניתן לבצע בבית חולים פרטי ע"י אורוגיניקולוג בלבד? סליחה על אורך השאלה. אני אובדת עצות.

כעיקרון בדרך כלל לא מומלצת רשת בתיקון ראשוני בגלל הסיכונים שבה כשלא הוכח עדין שהחזרות של הצניחה כששמים אותה פחותות מהצניחה החוזרת אחרי תיקון בידי מנתח מיומן המנתח הוא אורוגינקולוג שעושה את כל הניתוח בוודאי שאפשר לנתח בבי"ח פרני כגון אסותא דרך ביטוח ללא תשלום נוסף שלכם לפרטים נוסים תוכלי להתקשר למזכירתי 052-5134747 שנה טובה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן