צריבה בנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/06/2007 | 14:02 | מאת: ענת

שלום,במהלך השנה וחצי האחרונות אני סובלת מצריבה נוראית בנרתיק ללא הפוגות במהלך היום.ברצוני לציין כי כל הבדיקות שנערכו יצאו תקינות,לקופת חולים אין פתרונות בשבילי,פניתי לרופא פרטי שקבע כי תיתכן בעיה עצבית והוחלט לבצע זריקות סטרואידים באזור.היום לאחר2 הזרקות אין שיפור ובנוסף התחילה קנדידיה.קיום יחסי מין לא עולה על הפרק בשל צריבה קשה בזמן הקיום והחמרה בימים שלאחר מכן.שאלתי היא האם יש הסבר לתופעה ואם קיימת אפשרות לעזור לי.אני איבדתי תקווה לחלוטין.

שלום הבעייה מזכירה לי וסטיבוליטיס זהו כאב במבוא העריה בכניסה לנרתיק בחלקו התחתון בעיקר אך יכול להיות גם מסביב ולא בתוך הנרתיק - רק בפתח הטיפול הראשוני הוה משחות ופזיותרפיה ואם לא מצליח אני נוהג לנתח אחוזי ההצלחה תלויים במיקרים ובהיקף הבעייה ובממוצע הינם כ 80-90 אחוז לבדיקה ויעוץ 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן