רשת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

31/05/2007 | 13:46 | מאת: מאיה

ד'ר שלום.בת 38.לידות 4.היתרחבות הווגינה {חוסר חיכוך ותחושה+רטיבות .נוזל לבן צמיגי ללא ריח.לא שתן}כבר שנה עם תרגילי ביו פידבק לחזוק שרירי האגן.בנוסף בריחת שתן צחוק ושיעול ולפעמים אפילו ללא מאמץ{אזור הלידן הפך לישות עצמאית}תרגילים בהמלצת האורודינמיקה אינם עוזרים.צניחה קלה של שלפוחית ורחם שעדיין לא מצריך ניתוח.השאלות שלי הן 1}האם במצב שעדיין לא מצריך ניתוח אתה ממליץ על רשת? 2}האם באותו ניתוח עושים גם הצרת ווגינה? 3}מה אורך הניסיון בתחום של הרשת בכדי לאמוד כמה שנים מחזיק הרשת? 4}לגבי הנוזל הלבן שנימצא אצלי אחרי הלידה הרבעית תמיד גם ללא יחסים או עוררות מינית אפילו אחרי סתם ביקור בשרותים {הנייר מלא במין ריר כמו זרע}האם ניתן ולו במעט ליפתור בעיה זאת? אודה לך תשומת לבך לשאלות הרבות .

שלום מאיה כעיקרון יש 2 בעיות צניחה ודליפת שתן פזיותרפיה יכולה לטפל בהן בעיקר במיקרים הקלים אך אצלך לא עזרה יש להבדיל בין סרט סינטטי לדליפת שתן במאמץ - עם נסיון של 10 שנים ותוצאות טובות לבין רשת לצניחה שהיא ניתוח לכל דבר הגישות שונות - אני שם רשתות כאלה רק במיקרים של כשלון בניתוח רגיל עם הרקמה הטבעית או אם רוצים להרים רחם ולא לכרות אותו בנשים צעירות לשמחתי התוצאות שלי מצוינות ומקרים אלה של כשלון נדירים ביותר אם רק השלפוחית או הרקטום צונחים אני מבצע תיקון טבעי עם הרקמה שלך בחיזוק של מספר שכבות בתוצאות מצוינות החיסרון ברשת הוא מעבר דרך הרגליים וצידי האגן שיכול לגרום לכאב מתמשך דמם וכו מצד שני בצעירות לוקחים נרתיק טבעי וגמיש ושמים רשת שעושה אותו נוקשה ואז כאב ביחסי מים לעיתים יש דחיה של הרשת לכן כל מיקרה לגופו ליעוץ ספציפי לאחר בדיקה ושיחה - 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן