צניחת נגדם הנרתיק לאחר כריתת רחם

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/10/2016 | 11:26 | מאת: מרים

שלום, עברתי ניתוח כריתת רחם(ללא פתיחת בטן)ולאחר חמישה חודשים התחילה לי צניחת גדם הנרתיק כרגע הומלץ לי לעבור ניתוח ,אבל הפעעם בפתיחת בטן. האם דחית הניתוח בחמישה חודשים יכולה להוות בעיה ?(נאמר לי שהניתוח לא דחוף).

שלום לא דחוף אך יכולה להיות עצירת שתן זיהומים וכו ממליץ על פסרי נרתיקי להרמת הנרתיק שצנח עד לניתוח תוכלי לקרוא על פסרי באתר שלי DRKRISSI.COM אפשר להשיג אותו בסופר פארם

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן