רקטוצלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/08/2015 | 16:17 | מאת: איריס

שלום אני בת 40 לאחר 3 לידות תקופה ארוכה היו לי בעיות התרוקנות של צואה, עושה יציאות כול יום ומרגישה שלא התרוקנתי תחושה של נפיחות בטנית וכאבי בטן, לפני כשנתיים וחצי גילו צניחה של הרחם ורקטוצלה, עברתי ניתוח של הרמת הרחם ותיקון רקטוצלה לפני כ4 חודשים ועדיין מרגישה בעיות התרוקנות, ונפיחות בטנית, פניתי לבדיקה אצל רופא נשים ראה שהכול בסדר חוץ מפטריה שהפריע לי נורא וטיפלתי בנרות, בבדיקה של גסטרו הוא אבחן שקיימת רקטוצלה דרגה 2 וזה לאחר הניתוח , שאלתי האם רקטוצלה חזרה? או שהניתוח לא צלח אני מיואשת ודואגת נורא, והאם שוב יש צניחה ובעקבות כך חזר הרקטוצלה ?

ניתוח רקטוצלה דורש תשומת לב מיוחדת כשיש בעיית ריקון ויש צורך בניתוח תיקון שאינו קוסמטי בלבד אלא לחשיפה ותיקון של השרירים עצמם. יש לי נסיון רב מאד בתיקון רקטוצלה והמהלך אחרי ניתוח כואב יחסית אך התוצאות לרוב טובות מאד כמובן שאין הצלחה מוחלטת ויתכן נזק עצבי בנוסף שכבר קיים לדעתי כדאי ניתן לחזור רק על תיקון הרקטוצלה בשיטה שלי הכוללת חיזוק של השרירים מעל פי הטבעת באיזור הרקטום כדאי לבצע דפקוגרפיה לפני ניתוח בברכה דר חיים קריסי

28/08/2015 | 21:53 | מאת: איריס

היכן ניתן לבצע את הבדיקה שייכת לכללית, וגרה באזור הצפון?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן