יש קשר?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/07/2015 | 22:17 | מאת: אלה

שלום, האם טונוס גבוה ברצפת האגן/שרירים מכווצים ברצפת האגן יכולים לגרום לדליפה של מעט שתן לאחר סיום ההשתנה ופעמים בודדות לאחר התעטשות אצל בחורה בת 24 ללא הריונות ולידות?

זה די נדיר אבל שמעתי על מספר מיקרים כאלה אם הבחורה ואין מחלות אחרות פזיותרפיסטית טובה לרצפת אגן יכולה לפתור את הבעייה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן