רקטוצלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/05/2015 | 19:47 | מאת: ורד

שלום דר קריסי, אני כעת אחרי לידה שניה. במהלך ההיריון, עפ כל הסימנים הבנתי שיש לי רקטוצלה)כנראה נגרמה אחרי הלידה הראשונה). הדבר גורם לי לאי נוחות רבה. שאלתי היא, כמה זמן לאחר הלידה ניתן לעבור אבחנה וניתוח לתיקון? אודה לתשובתך.

שלום אני נוהג להמתין כחודשיים שלושה מהלידה ואם הרקטוצלה מפריע לנתח אותו הניתוח נעשה ללא רשת או גוף זר דרך הנרתיק ולכן לא מפריע ללידה הבאה הוגינלית בברכה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן