איחוי תפרים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/03/2015 | 13:55 | מאת: שיר

שלום, ילדתי לפני כחודשיים לידה רגילה שהסתיימה עם קרעים רבים רציניים, למזלי בסוף התבשרתי כי לא מדובר בקרעים בדרגה 3 אלא 2 בלבד למרות החשש שעלה. כשהבנתי את חומרת הקרעים ביקשתי כי רופא מנוסה יתפור אותי אך נעניתי כי הדבר אינו אפשרי וכי כל הרופאים מנוסים ומי שהגיע לתפור אותי היה מתמחה שהתייעץ בכל שלב עם רופא בכיר. היום חודשיים אחרי נותרתי עם נרתיק שצורתו אינה אסטתית כלל ואינו מזכיר כלל את המצב קודם הלידה. אבקש לדעת מה ניתן לעשות בנדון והאם קיימת מחוייבות מצד בית החולים לסייע בתיקון הבעיה.

שלום הבעיה של קרעים בלידות וחוסר ניראות תקינה או הדבקויות וכאבי מין שכיחים אחרי לידה התפירה בלידעל רקמות בצקתיות ומדממות לעיתים קשה וההחלמה לא מספיק טובה בהחלט ניתן לתקן את האיזור גם אסטטית וגם תפקודית את יכולה לפנות למי שתחפצי כולל הבית חולים בו ילדת אם תרצי להגיע לבדיקה ואולי ניתוח אצלי ניתן לקבוע 0525134747 בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן