אי איחוי חתך חיץ

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/09/2014 | 17:37 | מאת: מיכל

הי. לפני שלושה שבועות עברתי לידת וואקום עם חיתוך חיץ וארבעה תפרים. עם החזרה הביתה היו כאבים חזקים. לא יכולתי לשבת. הגעתי למיון ואמרו שיש בצקת כי תפרו חזק מדי. הורידו לי שני תפרים ועד היום האיזור לא מתאחה. האם צריך לתפור שוב?עבר כמעט חודש מהלידה...

שלום מיכל אם האיזור פתוח רוב הסיכויים שצריך לשחזר את פתח הנרתיק בניתוח (לא נעים אך לא נורא) ממליץ להגיע לבדיקה והחלטה מושכלת על סמך בדיקה שנה טובה ומזל טוב דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן