בלטוטת זיעה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/09/2014 | 23:30 | מאת: שני

שלןם, היום הלכתי לגניקולוג עקב יציאת נגעים בעור שפתי הפות החיצוניים, לאחר הסתכלות של הרופא ציין שאלו בלוטות זיעה ואין צורך לדאוג.. אשמח לדעת למה זה ניראה כך כמו נגעים שפרושים לאורך כל השפתיים, האם כדאי ללכת להסתכלות שניה של רופא עור? יש לציין שהוא לא ביצע איזה שהיא ביופסיה רק הסתכל ובחן המראה לא ניראה אסטטי כלל יש איזה שהוא טיפול להסרת הנגעים? או רק טיפול כירוגי חשובלציין שזה לא מגרד אן שורף והמקרה שיש שינו הגודל או בתחושה נגניקולוג אמר לחזור לבדיקה חוזרת

תלי באיזה גיל הדברים השכיחים הם לא בלוטות זיעה אלא חלב והממצאים אם נוקשים ולבנים ניקראים אתרומות כמובן שללא בדיקה של מישהו מנוסה לא ניתן לאבחן הטיפול באתרומות הוא ניקוז כירורגי קל אם פצעי זיעה וכו - היגיינה וכו בכל מיקרה כיוון שאינך בטוחה עדיף לקבל חווד נוספת דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן