סימפיזיוליזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/05/2014 | 11:44 | מאת: הילה

 אני 4 חודשים אחרי לידת וואקום סובלת מכאבים וזה לא  נראה כיאלו מתאחה... מה ניתן לעשות זה בסוף מתאחה או שיש ניתוח לזה? אשמח  אם תוכל לענות ולסייע לי אני פשוט סובלת:( במשך ה4 חודשים בקושי יצאתי מהבית בגלל הכאבים שנראה כי  מחמירים בהליכה בעמידה ובישיבה ממושכת...כבר מיואשת  וקשה לי

ממליץ לפנות לאורטופד ובירור מלא אם לא חלף בתקופת משכב הלידה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן