קרע שלא נתפר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/02/2014 | 10:53 | מאת: אמא לשניים

שלום רב, אני חצי שנה אחרי לידה שניה. ילדתי לידה טבעית, וחוץ מקרעים זעירים היה גם קרע אחד גדול שהמיילדת החליטה לא לתפור (רופא לא נוכח בלידה). האיחוי לא נראה טוב ויש בליטות בחלק החיצוני ופוליפ בחלק הפנימי. האם לדעתך כדאי לחכות ללידה שלישית (אנחנו מנסים להיכנס להריון) ואז לטפל בבעיה או שעדיף לפני? תודה מראש

אם הבעייה בעיקרה אסטטית ואת כבר רוצה הריון אז עדיף להרות ללדת ואחרי הלידה תבואי וברצון נחזיר המקום לקדמותו אם משהו קטן שבולט או מפריעה יתכן ובהרדמה מקומית רק להסיר אותו אם תרצי להבדק 0525134747 שבוע טוב

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן