פוליפ אחרי תפרי לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/01/2014 | 23:47 | מאת: א

שלום. אני כמעט 3 חודשים אחרי לידת ואקום. לאחר הלידה היו לי הרבה תפרים. בבדיקה של רופא נשים 6 שבועות לאחר הלידה הרופא אמר שיש פוליפ באזור התפרים הוא טוען שזה כנראה עקב תפירה לא מוצלחת באזור. האם עליי לחשוש מזה? יש לציין שאני ממש חוששת לקיים יחסי מין עקב דימומים . האם עליי להבדק בשביל לשקול צריבה של הפוליפ? או רק במידה ויהין דימומים לגשת להבדק?

שלום אם תקיימי יחסים יהיה דמם ולפעמים אף מרובה פוליפים אחרי קרעים או תפירה בנרתיק לא נדירים ונגרמים מריפוי לא תקין של הרקמה יש צורך להסיר אותו ולעיתים אף בהרדמה\ אם ברצונך להגיע ליעוץ 0524134747 המזכירה דבורה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן