הצרת נרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/12/2013 | 18:48 | מאת: רוית

שלום רב, אני בת 45 לאחר 2 לידות, הראשונה בואקום. שני העוברים היו גדולים עם היקף ראש גדול יחסית. בוצעו תפרים לאחר כל לידה. התוצאה היא שהנרתיק התרחב משמעותית (לדעתי), ושנים רבות אינני נהנית מחדירה כפי שהיה לפני הלידות. שאלותיי הן: מהם הסיכונים הרפואיים בניתוח להצרה ? האם ההרדמה היא אפידורלית ? כמה זמן ההצרה "מחזיקה מעמד" ? הרי התרחבות נרתיק מתרחשת עם העלייה בגיל.. הלא כן ? תודה מראש על המענה.

שלום כעיקרון בכל פרוצדורה ניתוחית קיים סיכון מסוים הן הרדמתי והן ניתוחי גון זיהום דימום וכו - כמובן שעל המנתח לחשוב על האפשרויות מראש ולמנוע אותן. ניתוח להצרות נעשה וגינלית ולדעתי עדיף הרדמה כללית שהיא קלה מאד יחסית ללא צורך בצינרור הקנה, ולא אפידוראל שמחייב אשפוז וזריקה בגב. הניתוח נמשך כ 20 דקות נטו וכרוך בחיזוק של הרקמות לאורך ובפתח הנרתיק כולל שריר הסוגר בפתח הנרתיק לבדיקה ופרטים 0525134747 דבורה שבת שלום

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן