!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/12/2013 | 14:20 | מאת: תסכול

שלום, יש לי בן זוג כבר כמעט כשנתיים, תמיד היתה לנו מערכת מינית בריאה ומהנה , לפני כחצי שנה עברתי הפלה, (גרידה ) ומאז הכל השתבש,בהתחלה היו לי הרבה (ממש הרבה ) הפרשות בזמן קיום היחסים (לא היה חיכוך כלל) הייתי אצל רופאת נשים מס' פעמים ,נתנה לי כדורים להפרשות אך כלום ממה שניסיתי לא עזר, גם שהמקום "מתייבש" עושה רושם כי פשוט התרחב הנרתיק, אני ממש מתוסכלת מהמצב, כמובן שבן הזוג לא אמר לי משהו במפורש אך אני מרגישה את זה כפי שגם הוא. אפילו חשבתי כבר על הצרת נרתיק שזהו לא דבר רגיל לגילי (אני ס"הכ בת 22)

בוקר טוב אני שואל את עצמי אם בן זוגך לא מתלונן האם יתכן שאת רק חושבת שזה רחב והוא לא נהנה או זה אמיתי ? רטיבות מרובה אכן יכולה להקטין את החיכוך, לרוב תרופות לא מבטלות רטיבות טבעית של הנרתיק, לא הייתי חושב על ניתוח כל כך מהר יתכן ועדיף פזיותרפיה לחיזוק שרירי האגן אם תרצי יעוץ לאחר בדיקה התקשרי למזכירה 052-5134747 בהצלחה

19/12/2013 | 08:09 | מאת: מתוסכלת

הוא לא מתלונן מאי נעימות אבל יצא יצא לנו לדבר על הנושא, העניין הוא שזוהי אינה רטיבות טבעית , לא ככה היה הדבר לפני ההפלה, האם פנו אליך בחורות עם נושא דומה?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן