חתך בשפתיים לאחר הלידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/10/2013 | 10:02 | מאת: דניאל

שלום רב, ילדתי את בני לפני שנתיים, בזמן הלידה לא בוצע חתך חיץ. בזמן הלידה נקרעה שפה אחת, תפרו את החתך, אך נוצר מצב כעט שיש שחת כמעט ליד הדגדגן ו2 החלקים אינם מחוברים. הדבר ממש מפריע לי האם ניתן לאחות בין 2 הקרעים האלה? ומה התהליך/ההליך? יש לציין כי זו לידה ראשונה שלי.

לרוב ניתן תלוי איך ובאיזה צורה זה נחתך ואם קיים חוסר או רק חתך ממליץ לקבוע פגישה ואבדוק אותך בברכה ושבוע טוב דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן