רקמת גרנולציה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/10/2013 | 14:53 | מאת: שרה

לפני 4 חודשים עברתי כריתת רחם שחלןת. אני בת 45. מהניתוח ועד היום סובלת מהפרשות מרובות בנרתיק עם הפרשה אדומה לאחר יחסים. הרופא אמר לי שמדובר ברקמת גרנולציה ויש להוציאה. מה זה בדיוק ואיך מוציאים רקמה כזאת? תודה

תלוי במיקום ובכמות - זאת רקמה לא בשלה שנוצרת כתוצאה מריפוי לא תקין אין לכך קשר לאיכות הניתוח אלא לתהליך הריפוי בהחלט ניתן לבצע בקליניקה ללא הרדמה - תלוי במיומנות הרופא שאליו את הולכת דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן