שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/10/2013 | 22:09 | מאת: מיכל

שלום, בת 39 לאחר ארבע לידות. מאז ומתמיד אחת מהשפתיים גדולה מאד והאחרת מאד מאד קטנה. האם זה מום מולד ? בנוסף לכך , כבר לאחר הלידה הראשונה התרחב הנרתיק מאד ומתוכו ניתן לראות גוש ועוד כמה דברים (מפחיד). מה עלות ניתוח לתיקון והאם יש מימון של קופת חולים? (לא מתכננת ללדת יותר) תודה

שלום כפי שאני מבין יש לך אסימטריה של השפתים הקטנות, פתח נרתיק רפה ורחב ורקטוצלה (צניחה של הקיר האחורי של הנרתיק) לפחות בחלק הרפואי של הניתוח ניתן לבצע דרך הביטוחים המשלימים ממליץ לבוא לבדיקה - דבורה 052-5134747 שבוע טוב דר קריסי

20/12/2013 | 15:12 | מאת: לנה

שלום רציתי לדעת לגבי הקטנת השפתיים הפנימיות האם יש מימון מטעם הקופה אני בקופח מכבי שלי ואם כן מה הטווח של ההשתתפות ואם לא מה העלויות אשמח לקבל מידע

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן