חתך חיץ

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/08/2013 | 02:13 | מאת: מעיין

שלום...אני כבר 4 חודשים לאחר לידה. לא מסוגלת לקיים יחסי מין עקב כאבים עזים במקום התפרים. מיד לאחר הלידה הייתה לי הרגשה שתפרו אותי גרוע. הלכתי לאחר שבוע לשחרר תפר ועדיין חשתי שעשו לי נזק. מה עלי לעשות?

שלום ממליץ להגיע לבדיקה קרוב לודאי שתצטרכי ניתוח מקומי לרויזיה של צלקת האפיזיוטומיה ותיקון שלה למידע DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן