צריבות חדות מחתך חיץ לידה שלישית- משחה\טיפול מקל?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/07/2013 | 18:56 | מאת: קרן

שלום רב, לפני כשבוע ילדתי בשעה טובה את ילדי השלישי. חתך חיץ בוצע. בתחילת השבוע הרגשתי טוב לא היו כאבים של ממש. מהיום השלישי החלו כאבים וצריבות והדמם הלך וגבר ולםפעמים הוא מראה על דם טרי. מהסתכלות במקום נירא לי שיש לי פצע (דמוי אפטה) שמשפיע לי על הכאבים והוא התפתח מעל התפרים. זוהי סיבה מספיק טובה לרוץ חזרה לרופא? או שזוהי תופעה שכיחה שיכולה להיעלם עי מתן משחה מתאימה. אני מקפידה לשטוף את המקום מס' פעמים ביום עם מים. נא תשובתך, תודה

שלום כן כדאי שרופא יראה את זה - יכול להיות שזה רק הרווח בין התפרים אולם יתכן פתיחה של תפר זיהום וכו לשמור נקי ולקבוע תור אצל הרופא דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן