קרע בחיץ

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/07/2013 | 16:36 | מאת: שירן

אני שבעה שבועות אחרי לידה רגילה עם קרע בחיץ באורך של 2 ס"מ שאותו תפרו בתפר פנימי. אני מרגישה אי נוחות ועקצוצים בצד הימני של הנרתיק כמו כן באזור 6 הימני יש לי עדיין כאב ונפיחות לעומת הצד השמאלי שהוא בריא לחלוטין. נוצר לי כתוצאה מהתפרים מין קן תפר עמוק וישר שמגיע עד פי הטבעת. ובצד הימני יש לי בנוסף לנפיחות גם קפל עור עד לקן התפר. האם זה נורמלי? האם אפשר לפתוח את התפרים ולתפור תפרים חיצוניים? למה דווקא צד ימין של הנרתיק פגוע? האם קן התפר הישר מאזור 6 עד פי הטבעת זה בעצם מקום הקרע?

שלום זה לא נישמע תקין אפשר לפתוח תפרים אם עי לרוב זה לא מומלץ אם אין עדין איחוי ממליץ להגיע לביקורת ונבדוק דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן