צניחת רחם ושלפוחית שטן בדרגה 3

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/06/2013 | 21:23 | מאת: לובה

אני בת 68 סובלתי מצניחת רחם ושלפוחית השטן בדרגה 3 עברתי ניתוח קולפורפיה אחורית וקדמית עם רשת עם TVTS במשך שנה וחצי הכל חוזר לדרגה 3 עם אפשר בכלל לתקן בעיה שלי?

כן אבל כמובן צריך לבדוק אותך , אם את מגיעה ליעוץ תביאי את הדוח ניתוח סוג הרשתו ששמו וכל הבדיקות שיש לך בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן