בנוגע לשאלה הקודמת: תאי זרע בשתן!!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/04/2013 | 17:06 | מאת: דוד

מתנצל שאני מטריד, אך קראתי בכמה מקומות ששפיכה הפוכה(בדגש על הפוכה) מתרחשת דווקא באורגזמה!! ואם אין אורגזמה, איך תאי זרע יכולים לצאת או להכנס לשלפוכית השתן(ומשם לצאת)?? ואני בטוח בהחלט בהחלט שלא היייתה לי אורגזמה בכלל במהלך האוננות והחשק לא ירד לי אפילו רגע, גם לא שנייה אחר השתן שהיה סמיך קצת יותר למראה...(כבר שבוע לא אוננתי מאז וקשה לי לומר שהחשק ירד איפושהו, והוא אפילו קצת יותר עכשיו) תודה מקרב לב על התשובה. זה מאוד מאוד חשוב לי! ואני מעונין לדעת את האמת האובייקטיבית ותו לא.

האורולוגים מטפלים בזה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן