תפרים לאחר לידה ראשונה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/03/2013 | 19:23 | מאת: מור

שלום רב לפני כשנה וחודש(!!!) ילדתי בלידה רגילה ללא אפידורל בפעם הראשונה בחיי עקב כך נוצרו שני קרעים קטנטנים המיילדת והרופאה שתפרה אותי טענו ש: "יצאתי בזול ושלא אסבול מהם כמו מתפרים של לידה ראשונה" חודשיים לאחר הלידה הלכתי לבדיקה אצל הרופאה היא אמרה שהכל בסדר ושתפרו אותי יפה אז איך עדיין כואב לי???????????? במיוחד בקיום יחסים!!! האם אפשר לעשות ניתוח תיקון? או לחתוך את התפר ולהשאיר אותו כך? אני ממש סובלת אשמח לתגובה תודה

שלום פעמים רבות הנרתיק נראה על פניו תקין אך יש הדבקויות קשות מתחת לרירית שצריך לפתוח כי כואבות כשנמתחות ביחסי מין ואפילו בתנועה רגילה ובמנוחה ממלית להגיע לבדיקה 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן