ניתוח אסטתי להקטנת שפתיים בולטות בפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/08/2006 | 02:03 | מאת: נעמה

אני בחורה בת 28 מתקשה ליצור קשר עם בחורים בגלל בעיה זו. שפתי הפות הפנימיות בולטות מאוד החוצה. ואילו השפתיים החיצוניות בגיל 20 היו נפוחות בשרניות ויפות , היום נהיו ריקות האם הקטנת השפתיים הבולטות תשפר את מראה הפות כך שבן זוגי בעתיד לא יבחין בניתוח השיפוץ??? כמה זמן לאחר הניתוח מתקבל תוצאה יפה לעין? האם כבר לאחר הניתוח ניתן יהיה להבחין בשינוי? קראתי שהתופעה נגרמת לאחר לידות, האם הניתוח מקטין הסיכוי שהתופעה הזאת תחזור על עצמה??? והכי חשוב מה עלות ניתוח שכזה? (+-) תודה רבה

שלום מידע רב תמצאי באתר שלנו LEYAPOT.COM הבעייה אינה רק אחרי לידות אלא גם מולדת (חלק גדול מהמנותחות שלנו) כעיקרון ההחלמה מכאב וחזרה לאורח חיים מהירה יחסית בין ימים בודדים לשבועיים אבל החלמה מלאה של הרקמה וספיגה של כל הסימנים יכולה לארוך מספר חודשים כעיקרון התוצאות שלנו נפלאות ובהחלט ניתן לעזור לך בברכה דר חיים קריסי

24/02/2009 | 23:27 | מאת: לילך

הייתי רוצה לדעת כמה עולה ניתוח אסטתי להקטנת השפתיים

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן