כאבים קשים מתפרים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/01/2013 | 03:16 | מאת: נעמה

דר קריסי שלום אני חמישה חודשים לאחר לידה כואבת ללא אפידורל בה נאלצו לתפור אותי לאחר קרעים מרובים בין היתר באחת משפתות הפות ממש באזור שליד הדגדגן. אני סובלת מכאבים חזרים דמויי צריבה קשה בדיוק באזור התפר בשפתיים. כשהסתכלתי לאזור ראיתי מעיין פס סגול כמו שטף דם כואב למגע בדיוק באיזור התפר. הכאב בלתי נסבל והייתי רוצה לדעת האם יש כיצד לטפל בעניין והיכן. מודה לך

מנסיוני מדובר לרוב בהדבקויות כטאבות ויש צורך להסיר בניתוח את האיזור הלא תקין ולתפור מחדש בצורה עדינה ומדויקת

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן