ניתוח לבריחת שתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/11/2012 | 10:37 | מאת: שולמית

שלום עשיתי בדיקה במכון ( צינור שהוחדר לפי הטבעת וגם לאיבר המין שלי ) והתברר שאני סובלת משני בעיות אחת בריכת שתן במאמץ והשניה בריחת שתן קבועה , אני מקבלת כדורים לבעיה השניה והומלץ לי ניתוח לבעיה השניה , מאחר ובעלי לא מרגיש אותי בסקס לטענתו כשאני רטובה הוא לא נהנה ביקשתי לעשות ניתוח גם את הניתוח להצרת האיבר מין, הוסבר לי שניתן לעשות את שניהם יחד ( הרופא אמר שלגעתו אין צורך אבל אם ארצה הוא יעשה לי את הניתוח השני יחד ) שאלתי היא ( אני אחרי 4 לידות) איך יכול להיות שאין צורך בניתוח הנוסף אם אני לא מרגישה וגם בעלי לא מרגיש ירדה ההנאה של שנינו, האם אני לא התרחבתי לאחר הלידות ? מה אתה אומר ?

שלום, בהחלט יתכן שאת כן צריכה את 2 הניתוחים, כמובן רק בדיקה יכולה לאשר את זה , למרות שרק מסיפורך ניתן להבין שאכן החיכוך לכל אורך הנרתיק ולא רק בפתח נמוך והוא לא מרגיש אותך. לעיתים הדבר נובע מרטיבות גדולה אצל האישה אולם זה כנראה לא המיקרה אצלך, תוכלי לקרוא על הצרות של הנרתיק יותר באתר שלי DRKRISSI.COM , בהצלחה, דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן