לאחר ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/08/2012 | 12:13 | מאת: שושי

שלום רב,עברתי ניתוח TVT להרמת שלפוחית השתן(באמצעות רשת)לפני שישה שבועות.אנ סובלת מדימומים מהנרתיק מהפרשות מפי הטבעת ומכאבים בזמן קיום יחסי מין. האם התופעות הללו נורמאליות? עלילציין שאני בת 55 בריאה לחלוטין ולא היו לי בעיות גניקולוגיות כלל וכלל. האם הכאבים הללו יחלפו? מודה לך מאד שושי

לא נישמע תקין פני למנתח שלך מדוע 6 שבועות אחרי ניתוח את כבר מקיימת יחסים ? לדעתי מוקדם מידי ברוב המיקרים אם כי תלוי מה היה בדיוק הניתוח ואיזה תפרים השתמש דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן