חתך חיץ

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

30/07/2012 | 09:10 | מאת: ד

שלום, אני כשבוע לאחר לידת מלקחיים עם הרבה תפרים. לפני הלידה סבלתי מדליות ועכשיו יצאו גם טחורים. אני נורא סובלת, אין הקלה בכאבים, אך יותר מכל רציתי לשאול: כרגע כל האזור נראה כמו בלגן אחד גדול, נראה לי שתפרו אותי בזריזות ובגסות. האם כדאי לפנות כבר עכשיו לבדיקת רופא או שצריך בכל מקרה להמתין? הייתי אולי רגועה יותר לדעת שלפחות ההחלמה היא בכיוון הנכון ולא אצטרך לפתוח את האזור בשנית. תודה

בכל מיקרה להיבדק עכשיו שאין דבר דחוף לרוב צורה סופית או נניתוח לתיקון נעשים רק אחרי 6-8 שבועות דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן