ניתוח להקטנת שפתים פנימיות בולטות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/06/2012 | 15:24 | מאת: nnn

לביתי בת ה16 שפתיים פנימיות בולטות. מבחינה גניקולוגית הכל תקין. היא עברה בדיקות אצל רופאה. היא אומרת שמאד מפריעה לה בגלל שמרגישה את הבליטה וגם בגלל מראה חיצוני. אני לא רואה כלום גם עם בגד ים ובנוסף יש התעסקות גדולה שלה במראה חיצוני ללא הצדקה. מצד שני לגבי התחושה הפיזית - יכול להיות שבאמת מפריע. מה ניתן לעשות בגיל כזה?

שלום צריך קודם כל להסביר לה שאין תקין ולא תקין - יש רק וריאציות של הטבע כמו בכל איבר אחר אם הדבר לא יתקבל עליה יתכן וכדאי לשקול ניתוח לקיצור השפתיים כדי שנפשית המבנה שלהם לא יפריע לה מקשרים חברתיים ודימוי אישי ירוד ראי פרטים באתר שלי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן