צניחת רחם והריון נוסף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/06/2012 | 11:25 | מאת: מיכל

שלום רב, לאחר הלידה השנייה של בני (בגיל 31) נתגלה שיש לי צניחת רחם דרגה 2. כיום בגיל 35 אני מעוניינת בהריון נוסף ונתקלת בקשיים להיכנס להריון. יש לציין שמצב הצניחה לא השתנה, כאשר אני לוחצת בשירותים אני מבחינה כי יוצאת הרחם וחוזרת. שאלתי האם זו יכולה להיות הסיבה שעד עכשיו לא נקלטתי (לא מנסה הרבה סה"כ 3 חודשים)והאם זה יצריך ניתוח קיסרי או שאפשר במצב כזה עדיין ללדת לידה רגילה? תודה, מיכל

יתכן שהצניחה מפריעה לזרע להיות במקום הנכון - הייתי מבצע תזמון ביוץ והזרעות במועד בתמחילת הריון עש שבוע 15-17 צריך התאמה של טבעת נרתיקית עי אורוגינקולוג להרים את הרחם שלא יכלא באגן כעיקרון אין בעיה ללדת רגיל לא צריכה להיות בעיה בעוד ילד רק ליווי צמוד נכון בהצלחה

05/06/2012 | 09:21 | מאת: מיכל

אנא הסבר לגבי טבעת נרתיקית - אם הבנתי אותך נכון, אתה ממליץ לשים טבעת על מנת להרים את הרחם כדי שהזרע ייקלט??? אם כן, איך עושים ומתי?לפני הביוץ? באיזה הליך מדובר? והאם אתה בטוח שצניחה מקשה על הזרע להגיע למקום הנכון? אז לאן עוד יש לו ללכת??? אשמח שתסביר יותר את התשובה כי די הכנסת אותי עכשיו לעוד יותר לחץ ממקודם. תודה רבה, מיכל

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן