שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/05/2012 | 13:23 | מאת: אישה

ד"ר שלום אחרי כמה זמן מתקבלת התוצאה הסופית בלביופלסטי מבחינת מרקם השפתיים? קראתי באינטרנט שריפוי הצלקות וסימני התפירה יכול להימשך אפילו חצי שנה-שנה. האם זה נכון?

כן ריפוי העור כ חודש בצקת - שבועות עד חודשיים לערך עם יחסי מין אני ממליץ להמתין כחודש וחצי חודשיים טשטוש הצלקות לוקח מספר חודשים

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן