עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/05/2012 | 15:45 | מאת: מישי

היי, אני בת 15 וישלי דגדגן ענק! תשעה סנטימטרים וזה ממש מביך אותי, אני ממש קטנה רזה נמוכה ופתאום מכל העדינות הזאת חתיכת דגדגן.. הוא ממש ממש בולט בתחתון וזה מונע ממני ללכת לים ולבריכה, אני מרגישה שאני בסהכ ילדה ישלי עתיד ענקי לפניי ואני לא יכולה לתת לזה למנוע ממני לעשות דברים אבל זה ממש מביך אותי, אני מפחדת מהתגובה שאם בעתיד יהיה לי חבר איך הוא יגיב, אם זה יגעיל והכל... בבקשה עזרה..

לא הגיוני מה שכתבת - כזה גודל יש רק במיספר מחלות מטבוליות ממליץ שתגיעי לבדיקה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן