הוצאת רחם והרמת שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/03/2007 | 18:02 | מאת: רינה

אני בת 60 יש לי צניחת רחם דרגה 3 שלוחץ על שלפוחית השתן.עלי לעבור ניתוח להוצאת הרחם והרמה של השלפוחית.האם הניתוח נחשב לקשה?מה הסיכונים?איזו הרדמה מועדפת?מה קורה אחרי הניתוח,תנאי ההחלמה.מה אפשר לומר לי עוד לגבי הניתוח? תודה מראש.

רינה שלום כעיקרון הניתוח דורש מיומנות גבוהה אך מבחינת החלמה של האישה יחסית לניתוחים בטנים או לפרוסקופים אינו קשה סיבוכיחם קיימים בכל צורות הניתוחים ותפקיד מנתח מיומן למזער את הסיכונים ניתן לבצעו בהרדמה כללית או אזורית, אני מנתח בדרך כלל באסותא פתח תקווה שם כל אישה עוברת טרום הרדמה לשיחה ודיון עם המרדים לגבי ההרדמה התאוששות כיומים והמנעות ממאמץ כ חודשיים לשמירה על התוצאות בהצלחה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן