אבסס בפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/12/2011 | 11:26 | מאת: מיואשת

שלום אני בת 35 + 3 לפני כשבוע הרגשתי כאבים אודם ונפיחות בפות. ניגשתי לרופאה והובחן שמדובר באפסס או בשמו הרפואי מורסה. ניתנה לי אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 מ"ג. היום לאחר 6 ימים של שימוש באנטיביוטיקה אין שיפור משמעותי למעט ירידה באדמומיות. המורסה עדיין נפוחה כמו אגוז וממוקמת בשפה השמאלית. הכאבים חזקים ולפעמים אף מורגש כאב כמו דקירות ויש לי קושי בהליכה וישיבה או שכיבה. יש לציין שביקרתי כבר במיון והרופא נתן לי את האפשרות להמתין עוד מספר ימים לפני לקיחת החלטה לניתוח. מה עלי לעשות?? ע"פ כל הנתונים הנ"ל מה עלי לעשות

חייבים לנקז אותו - תגשי למיון או שאת רוצה לטפל בזה באופן פרטי צרי קשר עם מזכירתי 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן