שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/10/2011 | 20:28 | מאת: שיפי

יש לי יחסית הרבה שיער על הבטן והחזה ובכללי בכל הגוף, אני לא מצליחה לרדת במשקל, אבל המחזור שלי סדיר מאוד. ואני בת 21 איך אפשר לבדוק אם יש שחלות פוליציסטיות? בדיקת דם? אולטרסאונד? ומה זה אומר בעצם? מה ההשלכות של זה?

אולטראסאונד ובדיקת דם להורמונים את יכולה להגיע לבדיקה ותופני לבדיקות או לרופא הנשים שלך

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן