שפה אחת יותר ארוכה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/09/2011 | 11:07 | מאת: לי

שלום. אני בת 24,שנתיים אחרי לידה. שמתי לב שאחת מהשפתיים הפנימיות בפות היא ארוכה יותר מהשניה ובולטת מעט החוצה גם כשהרגליים שלי כמעט סגורות עד הסוף. האם ניתן לעשות משהו בנידון?האם זה בעייתי?תודה.

שלום לא בעיה גדולה לתקן תמצאי פרטים מפורטים באתר שלי DRKRISSI.COM שנה טובה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן