שפתיים גבשושיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/09/2011 | 19:29 | מאת: חוה

שלום ד"ר קריסי. אני בת 53 נשואה עם 2 ילדים. בשנה-שנתיים אחרונות גילית תופעה מוזרה ולא הכי נעימה של גבשושיות גבשושיות בשפתיים החיצוניות אבל בחלקן הפנימי. במיוחד שכאני מתקלחת ממש התחושה היא לא נעימה.כמו נגעי עור קטנים. אני משערת שבתחילה היו מס' לא רב כעת יש כנעט בכל מקום. אני לא יודעת למה לייחס זאת. מה זה יכול להיות. אני חייבת לציין כי גבשושיות עור כאלה מופיעות גם בכל מיני מקומות בגוף כמו בתי שחי מתחת לחזה בצוואר.כנראה במקומות חמים. בעבר לפני כ-10 שנים עברתי טיפולים הורמונליים להריון. תקופה של מס' חודשים והפסקתי. יש קשר? ובכלל מה לעשות עם זה.תודה רבה.תשובתך חשובה לי ובדחיפות.

לעיתים עם הגיל מופיעות גבשושיות עם תוכן לבן שנקראות אתרומות ניתן לנקז או לכרות אותן בכל מיקרה כדאי להבדק לראות שהאבחנה היא לא משהו אחר דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן