צלקת לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

31/08/2011 | 13:34 | מאת: מישמיש

שלום רב, עברתי ניתוח קיסרי ראשון לפני ארבע וחצי שנים - החתך נסגר בסיכות וההחלמה היתה יחסית מהירה ללא סיבוכים- הבעיה היא במראה הצלקת שנשארה מעובה (כמו נקניקיה דקה) וחומה עד היום והבטן שאיבדה את צורתה העגולה והיא משתפלת מעל הצלקת- אני עכשיו בחודש שישי בהריון שני וככל הנראה הולכת לניתוח קיסרי שני- שמעתי כי יש אפשרות לתקן את החתך ואת הבטן וגם הבנתי כי סגירה באמצעות סיכות אינה מצטלקת היטב ולכן עדיף לבקש תפירה - נא המלצתך תודה

בודאי שאפשר ואף מומלץ להסיר הצלקת הישנה ולהתאים את הרקמה מתחתיה כך שתיהיה ישרה וללא קפל צריך לבחור מנתח טוב שידע לעשות זאת או לדבר לפני ניתוח עם מי שינתח

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן