צלקת בפרינאום לאחר לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/08/2011 | 15:19 | מאת: אנונימית

ילדתי לפני כשלושה חודשים. נעשה לי חתך של החיץ ושולי החתך לא התחברו חזרה בהחלמה ולכן נשאר לי נרתיק עם פתח מעוות ( לא עגול ויפה כמו קודם). הבעיה שבעלי ממש לא מסוגל להסתכל עליו ורמת החשק המיני ירדה כמעט עד אפס. העיניין שאני לא שוללת לידה נוספת. השאלה שלי היא האם יש ניתוח שיחזיר לפתח הנרתיק שלי את צורתו והאם יש טעם לעשות אותו אם תהיה לידה נוספת?

בודאי שניתן וחובה לתקן את זה אין שום קשר ללידה הבאה - זה בשבילך לצערי אני ניתקל בהרבה מיקרים של ריפוי לא תקין של אפיזיוטומיה ומנתח אותם ניתוח פלסטי מקומי שמחזיר אתצ הנרתיק לתפקודו ממליץ מאד להגיע ליעוץ - חבל על חיי האישות והמשפחה שלך דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן