צניחת רצפת אגן+שלפוחית+רחם

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/03/2011 | 10:15 | מאת: עירית

שלום רב דר', אני אחרי לידה שלישית כשנה,. אחרי הלידה הראשונה התחילה צניחה של רצפת אגן אחרי הלידה השנייה זה החמיר כי היה גם צניחה בשלפוחית וקצת מהרחם רמה 2 בערך אמרו לי וציינו שכנראה אצטרך ניתוח להרמה עם רשת לא נכנסו לפרטים. אחרי הלידה האחרונה התחלתי ממש להרגיש שינוי יש ממש גוש בולט בין השפתיים ובחודשיים האחרונים יש לי קושי להתאפק במתן שתן מה שלא היה עד היום וגם אם אני לא שותה אני רצה לשירותים שזה מוזר. הייתי רוצה קצת הסבר על הניתוח משהו עם רשת מה הסיכונים האן ההחלמה מהירה ולרוב מה אחוזי ההצלחה. אני די לחוצה מרגישה שיש התדרדרות מהירה פתאום. ואיך יוצרים קשר לתאום פגישה. תודה ויום טוב

באתר המידע שלי תוכלי לראות פרטים לציין שיש כ 80 אחוז הצלחה עם רשתות, ישנם סיכונים ספציפים לרשת כגון כאבים ביחסי מין או אגניים, פגיעה בשךפוחית או ברקטום וכו כעיקרון אין הרבה אופציות אחרות אם לא מוציאים רחם ניתן לעשות ניתוח בטנ או לפרוסקופי אך גם להם סיבוכים אפשריים קשים עם אותם אחוזי הצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן