דגדגן מוגדל

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/03/2011 | 00:15 | מאת: איילה

יש לי ילדה בת 5 וחצי ויש לה דגדגן מוגדל . היא מרבה לאונן אך גם כשהיא לא מאוננת במשך כמה ימים ,הדגדגן עדיין די מוגדל. האם זה יכןל לגרןם לה לגירוי המקום ולאוננות ? האים דגדגו מוגדל הוא מולד או כתוצאה ממשהו אחר כמו הורמונים? איך אפשר לטפל אם בכלל?

יש בעיות הורמונליות (בעיקר ביותרת הכליה ובשחלות) שעלולות לגרום לזה לרוב - פשוט ויאנט מולד ותקין פני לאנדוקרינולוג ילדים להערכה ובדיקות הורמונליות דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן