אבצס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

13/03/2011 | 19:35 | מאת: שי

יש לי באזור מחוץ לשפתיים פצעים אבצסים וזה לא מפסיק לצאת לא משנה כמה היגיינה נשמרת זה לא מפסיק לצאת לפעמים הם במורת פטמה ולפעמים פצע אבצס האם ניתן לעזור זה כואב ומביך.תודה

אם את מגלחת - להמנע עדיף גילוח לא עד הסוף עם מכונה ולא סכין גם שעוה גורמת לזה אצל נשים רגישות לרוב אלא אבצסים בזקיקי השערה פני לרופא עור

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן