ניתוח להרמת הרחם ןשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/07/2006 | 17:04 | מאת: אורית

אני אמורה לעבור ניתוח הנקרא ivs להרמת הרחם. מה הסיכונים וה סיכויים להצלחה?

שלום אורית באופן אישי אני נגד מוחלט של IVS - הטכניקה שלהם הוצאה משימוש על ידי החברה כרגע עקב שיעור גבוה יחסית של דחייה של הסרט הסיננטי בו משתמשים כניראה רצית לא לכרות את הרחם ולכן היציעו לך את האלטרנטיבה הזאת שהיא בהחלט מקובלת רפואית אבל אני אישית כמנתח של רצפת אגן פחות מעדיף יש היום שיטות חדישות לשמר את הרחם כמו רשת הפרוליפט אפוגי או פריגי אם כי כולם כרוכים בהשמת רשת סינטטית באגן וחשופים לדחייה וכאבים ביחסי מין אם את בגילאי 40+ הייתי ממליץ ניתוח מיטבי ללא רשת - הכרוך בכריתת רחם לצערי ההמלצה היא אמפירית וחייבים להכיר את כל ההיסטוריה שלך ובדיקה וגינלית (רצון ללידות, סיבות לאי כריתת רחם, הסבר על יתרונות וחסרונות של כל שיטה, החלמה, האם יש פגיעה בדפנות הצדדים של הנרתיק, האם ניתוח בטני להרמת רחם ללא כריתה בא בחשבון (לדעתי עדיף בצעירות) ועוד ועוד אם תרצי לתת לי יותר מידע אשמח לעזור בהצלחה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן