ליפומה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/01/2011 | 14:04 | מאת: שושי

לאחר הופעת נגעים בעריה הופניתי לוולווסקופיה. בעת הגעתי לבדיקה, הרופאה למעשה לא ערכה אותה כי היא אבחנה ליפומות תתעורית מרובות בשפתיים גדולות. לטענתה הבעיה הינה אסטטית בלבד והפתרון הוא ניתוח. מאז חלף חודש והופיע לי עוד נגע, הכאב דומה לנגיעה בפצע סגור. הייתי שמחה לדעת אם יש פתרון להסרת הנגעים שלא על ידי חיתוך, והאם יש דרך למניעת הישנותם. האם הם מהווים סכנה בריאותית? אני בת 53 וההיבט האסטטי גם הוא חשוב לי מאוד. תודה

שלום אני נוהג לבצע ניתוח קטן לכריתת הליפומות כמו בכל מקום אחר איני מכיר דרך אחרת להסירן דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן