שחרור גזים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/10/2010 | 16:37 | מאת: רותי

שלום.עברתי ניתוח כריתת רחם וגינלי כולל קורפורפיה קדמית ואחורית לפני שנה.אני סובלת משחרור גזים (פלוצים) עם קול.התופעה לא היתה קודם ומאוד מביכה.מה הסיבה ומה ניתן לעשות.בתודה מראש.

יתבן שיש רקטוצלה והצטברות גזים שנפלטים במאמץ אם נרתיק תקין למראה כדאי לפנות לגסטרואנטרולוג להערכה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן