כאבים בחדירה 7 חודשים לאחר הלידה - מה לעשות?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/10/2010 | 16:46 | מאת: איילת

שלום, אני בת 30, 7 חודשים לאחר לידת ואקום של בני הבכור. היו תפרים, לקח זמן ובסוף הם החלימו. מה שנשאר זה כאב חריף בחדירה, כמו תחושה של פציעה, ומדובר בהתחלה של החדירה, לא מצליחים להתקדם אפילו 2 ס"מ וכבר כואב-צורב לי מאוד וצריך להפסיק. ניסיתי להיעזר בג'ל סיכוך, בג'ל מאלחש ובמה לא... הייתי פעמיים אצל רופאת נשים + פעם נוספת אצל רופאה אחרת. הן אמרו שהכל נראה תקין - גם באולטרסאונד וגינלי וגם במישוש. ואמרו שצריך לחכות. ממה שאני שומעת אצל חברות 7 חודשים זה לא נורמלי שיהיו עדיין כאבים. האם יש מה לעשות? פתרון תרופתי / התעמלות / האם יש רופא מומחה שתוכלו להמליץ לי עליו? אודה לעזרתכם!

זה כמובן לא תקין מידע תוכלי למצוא באתר שלי DRKRISSI.COM בנושא אפיזיוטומיה אני צריך לבדוק כדי לדעת כיצד ניתן לפתור הבעייה בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן