ניתוח הקטנת שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/12/2019 | 10:28 | מאת: עינב

שלום , עברתי ניתוח הקטנת שפתיים פנימיות לפני כחצי שנה אצל ד''ר עמוס בר . הניתוח שהוא ביצע לי פשוט הרס לי את כל האיזור. בעת ההקטנה הוא חסם לי 70% מהאזור עקב כך שהוא תפר וניסה כמה שיותר לצמצם את כמות העור. השפתיים הם כבר לא שפתיים ואני בספק אם אוכל לקיים יחסי מין.. האיזור סגור ואין לי אפשרות לפתוח אותו כמו בעבר. מה ניתן לעשות????? האם יש אפשרות לתקן..? לא בטוח שאני כל-כך רוצה לחזור אליו הוא טיפוס דוחה ביותר .( שילמתי לו 14000 שח)

שלום ממליץ מאד לבוא ליעוץ פרטני כדי שאסתכל. את יכולה לכתוב לי במייל [email protected] ניראה יחד מה צריך לעשות

31/01/2022 | 23:09 | מאת: הדר

היי. בבקשה תתקשרי אלי בקשר לניתוח שביצעת... קרה לי מקרה דומה. 0584949743

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן