פתיחת תפרים לאחר חיתוך חיץ

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/08/2010 | 12:35 | מאת: ליטל

שלום רב! אני חודש לאחר לידה ראשונה בה נתפר חתך ספונטני באיזור החיץ, כבר לפני שבועיים הבחנתי בפתח בקוטר ס"מ מתחת לפתח הנרתיק כשבין הפתחים יש רקמה דקה המפדידה בינהם, הנחתי שזה יסגר אך אני רואה שאין שינוי.יתכן והמקום פשוט נתפר לא טוב או שהתפרים נפתחו. אני מאוד מוטרדת גם מבחינה אסטתית וגם מחשש לקריעת הרקמה המפרידה בין הפתחים בעת קיום יחסי מין. במידה ואזדקק לתיקון אסטתי באיזה מועד מומלץ לבצעו? ובמי להיוועץ לשם החלטה על טיפול מתאים? אודה מאוד לתשובתך המהירה!

שלום תני לעוד מספר שבועות לעבור לעיצוב סופי של המקום ושהרקמה תרגע מטראומת החתך והלידה לרוב בניתוחון מדויק ניתן להשיב את מבנה פתח הנרתיק לקדמותו ואף לשפר אותו יותר מידע באתר שלי DRKRISSI.COM על אפיזיטוטמיה תוכלי לבוא אלי ליעוץ בספטמבר דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן