צניחת נרתיק?- לדר' קריסי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/08/2010 | 22:36 | מאת: מיקי

סובלת מבריחת שתן במאמץ מזה מס' שנים והחל מההריון האחרון (תינוק בן שנה) גם לא ממאמץ, בדרך ל... אחרי יום מאומץ במיוחד נוכחתי לגלות בליטה מוזרה מהנרתיק. רופאת נשים חרצה שלא מדובר בצניחת רחם והפניתה אותי לפילאטיס, טיפול פידבק ו- US . היא לא אמרה כלום ביחס לנרתיק אבלאשיכה לראות את הבליטה, להרגיש אותה ומדובר בחוסר נוחות בולט. האם הטיפול בכך הוא רק ניתוחי? אני בת 44 אחרי 6 לידות האם כדאי במקביל להוריד את הרחם וצוואר הרחם? מה ההשלכות?

נשמע כמו צניחה של הנרתיק האחורי בלבד, אם מלווה בריקון לא מלא של צואה או רפיון ביחסים אז זה מעבר לרק פגם אסטטי פזיותרפיה היא לשרירים ולא תשנה את האנטומיה של הנרתיק סונר ודאי שלא רלונטי כעקרון כדאי שתבואי להבדק לפני תשובה ספציפית בשום פנים לא להוריד רחם או צוואר רחם אם אינו בעייה שבת שלום דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן